У кошику порожньо!

Купити кальян Київ

Купити кальян Київ

2019-11-06 15:45:54   0   1628

Купити кальян в Києві або кальянное мистецтво як крок до шаленого насолоди


Кальян - відмінний засіб, що забезпечує нам приємне розслаблення і шалений насолоду. За своєю структурою він є спеціальну посудину, в якому зволожується і охолоджується дим, що вдихається в процесі куріння. Для того, щоб насолодитися приємним ароматом і густим димом не потрібно їхати в східні країни, досить купити кальян в Києві. Для отримання різних смакових відчуттів кальян заправляють вином, водою і ін. Щоб потрапити в легені курця, дим по одній трубці надходить в посудину з вином, а по інший трубці, розташованої вище рівня вина, виходить і надходить безпосередньо курцеві.

Винайшли кальян в Індії, і після цього він швидко завоював популярність серед мусульманських країн і проклав собі дорогу в Європу разом з приходом моди на екзотичні східні речі.

Число шануючи телей кальяну постійно зростає. Хтось пояснює собі свою пристрасть до кальяну непоганою заміною паління сигарет, хтось вважає це модним, кого-то вражає вид плавно і не поспішаючи піднятих кілець диму. Досить багато хто сприймає кальян як неминучого супутника гарного проведення часу. Число прихильників кальянного мистецтва безперервно збільшується.

Підготовка до паління

Перш ніж приступати до самого процесу куріння, кальян необхідно підготувати. Для це він піддається очищенню. Навіть якщо після останнього сеансу кальянотерапіі прилад помили, його все одно потрібно обполоснути: це займе пару хвилин, але смакові відчуття тільки виграють. При цьому промиваються усі складові компоненти: кальяну, колба, шланг, чаша і шахта.

Оптимальним варіантом для куріння вважається вживання різних сортів тютюну , щопозволяетсоздаватьсвоі суміші і підбирати найбільш підходящі поєднання для отримання нових відчуттів і ароматів.


Кальянний тютюн виготовляють з листя різних сортів, попередньо висушивши. У порізану суміш додають різні трави, спеції і ароматизатори, після чого вимочують у вині або фруктових соках. Чорні кальянні змести - неароматизовані, світлі - ароматизовані. Вода, через яку проходить кальянний дим, є фільтром, що нейтралізує шкідливі речовини. При покупці кальяну в Києві, досвідчені фахівці дадуть всі необхідні рекомендації, враховуючи всі бажання покупця.

Більшість шанувальників кальяну користуються бистроразжігающімся вугіллям, але на відміну від натурального вугілля останній не містить в собі шкідливих домішок, не псує аромат, і час його горіння набагато триваліше. Єдиний недолік натурального вугілля полягає в боргом розпалюванні.

Види кальянів

Спочатку кальяни робили з кокосового горіха, з часом матеріал змінився і прийняв більш вишукану форму. Про ставлення до кальяну красномовно говорять матеріали, з яких він був виготовлений: золотий кальян, кришталевий, срібний. Звичайно, ви можете купити кальян київ з будь-якого вподобаного матеріалу.

Кальяни можна умовно поділити на великі, маленькі і середні. Це підрозділ аж ніяк не символічне: воно безпосередньо впливає на сам процес куріння. Ідеальний кальян той, висота якого становить один метр. Вся справа в тому, що легені людини не люблять гарячого повітря. При курінні через метровий кальян, поки дим досягне легких, він встигає охолоне. З цієї причини будь-яка сигарета, навіть дуже легка, виявляється шкідливіше кальяну.

Якщо ви вирішили в Києві купити кальян, але не знаєте на чому зупинити свій вибір, можете купити собі єгипетський кальян. Такі кальяни вважаються найкращими, їх висота становить метр і вище, матеріал з якого вони виготовлені - латунь, виготовлення - ручна робота. Латунний кальян прекрасно охолоджуєдим, оніразборние, легко миються. На сьогодні латунь вважається найкращим матеріалом для виготовлення кальянів.



Який кальян краще?

багато хто віддає перевагу курити кальян на алкоголі, але професійні кальянокурільщікі рекомендують використовувати кальян виключно на воді. Справа в тому, що алкогольні пари, які осідають в процесі куріння на легких курця, аж ніяк не безневинні. Також існують прихильники кальяну на молоці, яких вражає корисність цього продукту. Але насправді в кальяні на молоці молока, як такого, досить незначний відсоток: інше становить вода: якщо палити кальян на чистому молоці, то з мундштука піде піна. Як і вино, пари молока осідають на легенях курця, що може привести до дуже небажаних наслідків.

Що по чому?

Ц єни на куріння кальяну в клубах і ресторанах просто захмарні. За суміш потрібно заплатити близько кілька доларів. За вино, шампанське, коньяк або ще що туди можуть налити теж доводиться платити. У разом зарядка для кальяну виходить в середньому близько десяти доларів, плюс можуть бути додаткові платні послуги. Але ця проблема легко вирішується, можна купити кальян в Києві, і курити в компанії друзів в приємній домашній обстановці. Вартість кальянів буває різною: середня ціна близько п'ятдесяти доларів. За сімдесят доларів можна придбати справжній кальянний «лексус».

Якою має бути «кальянная» обстановка?

Важливу роль при палінні кальяну грає атмосфера навколишнього середовища. Кальян любить неспішність, легку релаксуючу музику, невелика кількість хорошого вина і абстрактні бесіди про «високе». Тому ви ніколи не отримаєте максимального задоволення від куріння кальяну в метушні з натовпами народу і гучного швидкої музикою. кращевсегополучатьудовольствіе від кальяну в спокійній невимушеній обстановці, з хорошим сортом тютюну і вживанням невеликої кількості хорошого вина. Також не рекомендується палити кальян на голодний шлунок - краще це робити після прийому їжі.

Чи можна поліпшити кальян?

Кальян існує вже дуже давно і додати в нього чогось принципово нового, що поліпшує його роботу, а не погіршує, практично неможливо. Цей критерій інновацій можна віднести до багатьох східних екзотичним стародавнім винаходів. Наприклад, шахи, намагалися і намагаються досі, поліпшити або замінити чимось схожим на протязі тисячоліть, але всі старання виявилися безуспішними. Те ж саме і з кальяном.

Можливо, ідея електронних сигарет наштовхнула на винахід електронних кальянів. Кальянні естети відносяться до цієї інновації вельми критично, оскільки натуральний тютюн в таких кальяни, що дає весь аромат і робить куріння приємним, в електронних моделях відсутній.

Рекомендовані статті