У кошику порожньо!

Кальян Karma Hookah

Кальян Karma Hookah

2021-03-22 22:17:30   0   921

Karma Hookah

 

Кальян Karma

- можна по праву вважати одним з якісних курильних пристроїв українського виробництва, який зумів себе добре зарекомендувати на споживчому ринку. Справжні цінителі тепер можуть насолоджуватися густим і ароматним димом від кальяну вітчизняного виробника, який ніяк не поступається європейським аналогам.


 Karma

- український бренд кальянів, який почав свою діяльність в 2015 році. Спочатку бренд сфокусував свою увагу на виготовленні комплектуючих для курильного пристрою, але незабаром асортимент товарів поповнився чудовими кальянами. Для його виготовлення використовують тільки найякісніші матеріали:

  • дерево черешні,
  • дерево горіха,
  • нержавіюча сталь,
  • алюміній.


Не можна не відзначити, що зачаровує дизайн кальянів карма, який зібрав в собі всі найкращі традиції Туреччини і Бразилії. Сукупність переваг забезпечує довгий термін служби чиліма, навіть якщо насолоджуватися ним кожен день. Такий кальян можна сміливо купувати як для домашнього використання так і для свого спеціалізованого закладу, бару, кафе.


У лінійки бренда Карма адекватна ціна, відмінна якість.


Наш інтернет магазин кальянів допоможе Вам підібрати гідний курильний апарат Карма Хука з доставкою по країні (Одеса, Миколаїв, Київ, Харків та інші міста).

 

Karma кальян, особливості та на що варто звернути свою увагу при покупці:

 

  • Діаметр шахти. Радимо вибирати більш широкі шахти, які мінімізують засмічення, і забезпечують легким і приємним тягою. Багато в чому ціна залежить саме від діаметра шахти.
  • Висота кальяну і довжина шахти. Довжини повинно вистачати на занурення в воду від 1 до 2 см. Висота кальяну повинна варіюватися від 50 см до 1 метра. Якщо кальян буде більше тоді і тяга стане важкою, якщо ж менше, тоді дим не буде встигати охолоне.
  • Матеріал чаші, колби, шланга, шахти. У виготовленні чаші ідеальним матеріалом вважається глина і кераміка, але бюджетним варіантом буде силіконова чаша (глибиною від 1,5 см). Колба Карма це якісний виріб зі скла. Доброю можна вважати шахту яка виготовлена ​​саме з нержавіючих матеріалів. Відмінний шланг з медичного силікону або міцною, щільною гуми. Зверніть увагу на його гнучкість, схильність до розривів.
  • Дизайн. Як говориться на смак і колір. Благо лінійка Бренда Karma зможе порадувати різноманітністю моделей які ідеально прикрасять вашу квартиру, будинок, або ж заклад. А наші менеджера проконсультують в будь-якому хвилюючому Вас питанні, і допоможуть визначитися з вибором.


На сьогоднішній день асортимент Karma Hookah налічує 11 моделей шахт і 4 унікальних блюдця:

- Karma Tray Classic,

- Karma Tray Brazilian,

- Karma Tray Feather,

- Karma Tray Flora)

Дерев'яні мундштуки Karma Hookah Jewerly є головною гордістю Бренда.


 Кальянний магазин Київ Ртабак

- це вдалий союз ціни і якості який підкріплюється широким асортиментом кальянів. Ми з радістю забезпечимо Вас відмінною продукцією, і доставимо в будь-яку точку України: Київ, Харків, Одеса, Дніпропетровськ та інші міста. Зупинивши свій вибір на нашому магазині, Ви отримуєте можливість придбати кальян преміальної якості а також всі необхідні комплектуючі до нього, за доступною ціною.